CADEAUBON

Bij elke aankoop ontvang je een cadeaubon ter waarde van 5% op het aangekochte bedrag. Deze cadeaubon kan je inruilen bij je volgende aankoop. Op deze manier willen we je bedanken voor elk bezoek aan Meert & Lodge.

GESCHENKBON

De ultieme cadeau-tip is onze Meert & Lodge Geschenkbon. Leuk om te geven en te krijgen! Je kan de geschenkbon bij ons in de winkels komen halen of je kan deze bestellen door een mailtje te sturen naar met je naam, adres, bedrag en de persoon aan wie je de bon wil schenken. Wij bezorgen je snel een feestelijk verpakte Meert & Lodge Geschenkbon. De geschenkbon is 1 jaar geldig.

ASSORTIMENT

Bij Meert & Lodge hebben we een uitgebreid en sterk assortiment. Maggy en Guido selecteren het beste uit de grote internationale trends. Ze staan niet alleen zelf dagelijks in een van de winkels, ze bezoeken ook de meest trendy lifestyle beurzen in heel Europa. Je vindt bij ons dan ook de meest ruime keuze van trendy sportief of tijdloze basics tot de allerlaatste modetrends.

PARKING

In Schepdaal en Wemmel kan je gratis parkeren. In Asse en Zottegem krijg je bij aankoop een parkingticket ter waarde van € 1 terugbetaald.

RETOUCHES

Onze eigen retouchedienst voert binnen de week je retouches professioneel en met de grootste zorg uit.

TEVREDENHEID

We luisteren heel graag naar jullie suggesties en opmerkingen om onze service voortdurend te verbeteren.
Tevreden zijn we pas als jij dat ook bent!